Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Tour of Norway for Kids 2020

Publisert: 17.07.2020

Tour of Norway for Kids 2020 arrangeres i Sandnes onsdag 5. august. Arrangementet er i år flyttet til Sykkel- og aktivitetsgården på Varatun. På grunn av covid-19 blir det i år begrensninger i antall deltakere. Påmelding


Les mer

WEB Shop - Klær

Publisert: 19.01.2020

Hej alle. Vi har nu åbnet for en ny web shop for Sandnes SK profil tøj 


Les mer

Sykkelritt 2020

Publisert: 01.01.2020

Styret har besluttet å arrangere og bidra sammen med andre i følgende arrangementer for sesongen 2020.

Mairittet 1. mai - Rogaland 3 etappers 2.-3. mai - Pre-Tour 3. juni -  Nordsjørittet 13. juni - Norges Cup landevei 12-13 september - Norges CUP Sykkelkross 24. - 25. oktober.

 


Les mer

NM og UM i Bergen 2018

Publisert: 23.11.2018

Siste ritt som arrangeres i Cyclocross er UM/NM. Dette ble arrangert av Bergen Cykleklubb på Eikås Motorsportsenter like nord for Bergen.


Les mer

Norgescup Syklekross

Publisert: 06.11.2018

En fin gjeng reiste over til Drammen og deltok under Norgescup i syklekross.

Første dag i Spikkestad: 3. plass til Johan Ravnøy, 5. plass til Thomas Bolme og 9. plass til Torje Langhelle i M15-16. Jack Davies-Chard i M13-14 kom på 7. plass. Andre dag i Svelvik: Jack Davies-Chard i M13-14 kom på 5. plass. M15-16:  4. plass til Johan og 8. plass til Thomas og 9. plass til Torje Langhelle. Junior: 7. plass til Johan Evjen og 8 plass til Otto Haukeland. Les mer her


Ungdomsmesterskap 2018

Publisert: 19.09.2018

Vi stilte med store deler av vår ungdomsavdelingen under Ungdomsmesterskap 2018 i Skien - hvor tempo og fellesstart sto på programmet.


Les mer

Markus og Fredrik i VM troppen

Publisert: 13.09.2018

Markus Hoelgaard og Fredirik Finnesand er tatt ut av Norges Cykleforbund til troppen som skal delta under årets VM landvei i Innsbruck den 23 - 30. september 2018.

Vi ønsker Markus og Fredrik lykke til.

En kan lese mer om uttaket på forbundet sin hjemmeside


Syklister på vei til Roma

Publisert: 31.08.2018

Sandnes Sykleklubb sine spreke 70 åringer skal sykle fra Sandnes til Roma med start den 17. september - til støtte for demensaksjonen 2018.

Foran: Terje Solberg, Arne Brun Aareskjold, Lars Aareskjold, John T. Asheim
Bak: Jostein Bolstad, Torfinn Sørbø, Kjell Bjelland, Bjørgulv Fjermestad, Thomas Bergsaker, Kjell Arne Håland

-Vi er en flott gjeng som har satt oss et tøft mål nå i høst, sier Arne Brun Aareskjold - som er mangeårig sykkeltrener og initiativ taker til turen. Du kan lese mer om turen (roma Pressemelding medier.pdfog hvordan du kan støtte denne turen og demensaksjonen 2018 (roma DM Demens.pdf)


Resultater Østerhuscupen 3 2018

Publisert: 16.08.2018

Fornøyde syklister under Øster Hus Cup 3 - tempo på Sviland. Fredrik Dversnes kom inn til beste tid.

Under litt våte forhold så gikk rittet som planlagt. En stor takk til alle som bidrar hver gang vi arrangere og sørger for det blir en fin opplevelse for små og store ryttere. Resultatene finner du på EQ timing.


Les mer

Nytt design prøves ut

Publisert: 09.08.2018

Vi har startet en prosess hvor vi ser på en justering av dagens klubbdesign med en ekstra fokus på sikkerhet.

 


Les mer

Gramstadbakken opp 2018

Publisert: 28.06.2018

Over 270 unge og eldre stilte til start i Gramstadbakken 2018 og deltok i den tøffe styrkeprøven.

Vår Ekspress gruppe med Arne Rettedal i spissen er en initiativ taker til dette arrangementet - et arrangement som blir satt stor pris på av alle som deltar. For mange er dette en test på alle trening en legger ned, for andre en mulighet for å delta sammen med andre. Det var gratis kaker og kaffe med veldig hyggelig tilbakemeldinger ifølge arrangement sin Facebook side - se alle de flotte bildene.


Les mer

"Årsmøte 2018" Eldre Junior Spinners

Publisert: 28.06.2018

Våre aktive eldre hadde sitt årlige "årsmøte" i Naustet på Bersagel i juni 2018.

Den årlige tradisjonen holdes vedlike og det ble overrakte gaver til de som styre i Eldre Junior Spinners mener fortjener en ekstra oppmerksomhet for den innsatsen en gjør for fellesskapet. Nytt styre er John Oftedal, Osvald Ragnvald, Terje Jonassen og Øivind Ravn Hagen.


Astrid fornøyd under NM 2018

Publisert: 26.06.2018

Astrid Helene Njærheim var godt fornøyd med 10. plassen hun fikk under NM på tempodistansen.Astrid har virkelig satset og i sammen med familien så har hun fått tid til å forberede seg og nå sine mål. - Jeg er kjempefornøyd, sier Astrid - som var populær blant de yngre jentene som ba om autografen. Vi gratulerer så mye.


Les mer

Fredrik inn til 3. plass i NM 2018

Publisert: 19.06.2018

Fredrik G. Finnesand fikk en flott 3. plass under NM for juniorer i Sandefjord.


Les mer

Den store styrkeprøven 2018

Publisert: 19.06.2018

Under Lillehammer Oslo rittet så gikk vår ekspressgruppe inn til seier og imponerte over laginnsatsen.

4 timer og 17 minutter brukte de på løypen og det var et godt jevnt tempo helt frem til mål. Mye trening ligger bak dette resultatet og det kreves en god strategi for oppnå slike resultater. Vi gratulerer de alle med seieren. Les mer i Stavanger Aftenblad.

Kjersti Aanderaa syklet samme helg Trondheim - Oslo på tiden 16.15.34 og var godt fornøyd med innsatsen - vi gratulerer Kjersti.


Les mer

Vi gir en gave til Kenya

Publisert: 15.06.2018

Vi er 90 år den 20 september 2018. Når en har bursdag så mottar en gaver – vi velger å gi en gave.


Les mer

Norges Cup 3 med seier til Fredrik

Publisert: 13.06.2018

Våre juniorer og seniorer ryttere deltok under Ranking og Norges Cup 3 på Stange den 9-10. juni. Junior Fredrik Finnesand kjørte sterkt og vant sin klasse under rankingrittet - vi gratulerer

- Vi var med i dagens brudd, men et sterkt felt lot ikke bruddet gå på i fellesstarten under søndag, sier Espen Aareskjold. Nå venter en roligere uke før det neste helg braker løs med vårens store mål - Norgesmesterskapet.

Vår trenere og lagledere har tilgang til vår Facebook side hvor de skriver litt av det som rører seg - så ta gjerne en tur innom vår side og følge med oss.


Vi har utført 1500 dugnadstimer

Publisert: 12.06.2018

I løpet av 2,5 måned så har vi som klubb levert over 1500 dugnadstimer til egne ritt, ritt vi har i fellesskap med andre eller ritt der vi bidrar.

Det gjøres en flott innsats i alt fra å planlegge våre ritt, til gjennomføring og oppfølging i etterkant. Rittene gir klubben inntekter men skaper også et fellesskap mellom ryttere, foresatt og våre mange ildsjeler. Med så høye aktivitet i løpet av kort tid, så kreves det en god planlegging.

Denne sesongen så har kravet til kurs for våre vakter vært litt utfordrerne. Vi skal forbedre dagens løsning for påmelding som frivillig og skape en forutsigbarhet til alle dere som ønsker å bidra. Takk for at du stiller opp.


Ørjan Frøiland vant herreklassen

Publisert: 12.06.2018

Flere av klubbens medlemmer stilte til start under årets Nordsjøritt lørdag 9. juni. Ørjan gikk inn til en knapp seier med tiden 2,41.46 og kjempet for seieren til sist sekund.

Foto: Sandnesposten v/Frode Olsen

Værforholdene bidro til at alle fikk en fin tur over Jæren med flere fremmøtte som heiet på våre og alle andre. En stor takk til vår frivillige som sørget for at arrangement ble vellykket helt frem til mål i Sandnes. Resultatene fra ritte.


Slowtrain stilte sterkt

Publisert: 12.06.2018

Vår flotte Slowtrain gruppe stilte til start under helgens Bergen - Voss den 2. juni 2018 under perfekte forhold. 25 ryttere deltok fra Sandnes SK - totalt var gruppen på 34 ryttere.

Målet var under 6 timer og 30 minutter og jobbe godt samme som et lag.

Nå skulle en ta ut all trening som er lagt ned i løpet av vinteren. Det ble kjørt ut i to fine rekker fra Bergen mot Voss.

Noen små tekniske problemer oppstod, men ble ordnet på stede. Første stopp ble Norheimsund etter 85 km. Tiden ble stoppet før en startet på utforkjøringen. Gruppen lå litt bak sitt tidsmål og etter en prat og justering i planen så gikk turen videre mot Voss. Alle kom i mål og tidsmålet med ble slått med noen minutter

Bjørn Eikeskog deltok som hjelperytter for gruppen og bidro til at en i fellesskap passert mållinjen i samlet gruppe. -Alle skal med og det var viktig å la alle få en flott tur og opplevelse, sier Bjørn som takket for en flott tur og håper gruppen setter nye mål for 2019.


Per vant sin klasse

Publisert: 12.06.2018

Under helgens regionsmesterskap (2-3. juni) på Bokn så gikk Per Strand Hagenes inn til seier i klassen 15-16 år fellesstart. 
 
 
Vi stilte med flere ryttere de to dagene ritte pågikk, men tempo lørdag og fellesstart søndag. Det ble jobbet godt i alle gruppene. Under flotte værforhold og et godt arrangement ble det en flott opplevelse for alle de som deltok. Resultatene finner du her Tempo og Fellesstart

Øster Hus Cup 2

Publisert: 06.06.2018

Sommeren var kommet for fult og det ble en varm opplevelse for alle som deltok under ukens Øster Hus Cup - også våre funksjonærer.

Vi hadde 50 påmeldte som ville teste tempoformen sin. Mange av våre yngste deltok og viste igjen når premiene skulle deles ut. Her kan du se resultatene.


PreTour kan anbefales

Publisert: 29.05.2018

De som deltok under årets PreTour Sandnes fikk oppleve vekslende vær forhold, men varmt. Noen slet litt med sikten, da litt våt skitt ble pisket opp fra bakken.

Det stilte til start 210 syklister hvor det var lagt opp til at alle skulle får fullføre uansett nivå. De beste kom inn på 1:10, hvorpå noen andre doblet denne tiden. Ritt gikk på sykkelstier og langs Ålgårdsbanen og var lagt opp slik at alle skulle kunne gjennomføre.

En stor takk til våre frivillige med Torleif Lutro som rittleder og samarbeide med Nordsjørittet. Tilbakemeldingene fra syklistene var positive - en fin tur i sitt tempo.

Her er resultatene fra PreTour Sandnes

Nå er det bare å se frem til Nordsjørittet og for noen Øster Hus Cup 2 ved Sviland onsdag den 30. mai.


90 års jubilanten i 17. mai toget

Publisert: 17.05.2018

Se på den flotte gjengen som deltok under årets 17. mai tog i Sandnes. Et folkehav av skuelystne fikk se det historiske fra "veltepetter" til det mer morsomme hvor vi syklet på en 10 manns sykkel - vi viste igjen.

Vi fikk stor oppmerksomhet langs løypen og ingen var i tvil om at vår idrett er sykkel. Hvem har syklet på en "veltepetter" og hvem har syklet på en 10 manns sykkel ? svært få. Disse to innslagene var med å skape en nysgjerrighet fra alle.

Det var kjekt å se at så mange medlemmer fra de minste til de eldste deltok og våre aktive ryttere med trenere og støtteapparat. Dette viser rekkevidden i det vi gjør, -flest og best på sykkel – en plass til alle.

Vi er 90 år i år og dette skal som kjent markeres. Vi skal fremheve og styrke navnet Sandnes Sykleklubb - flest og best sykkel i tiden fremover.

- Jeg er stolt over å være en del av sykkelfellesskapet i Sandnes Sykleklubb, sier daglig leder Erik Dahle. En stor takk til dere som organiserte dagen i dag. Det vil bli lagt ut noen flere bilder på vår Facebook side.


Norges Cup gjennomført

Publisert: 15.05.2018

Da var helgene Norges Cup gjennomført under flotte forhold med sol og lite vind. Lørdag og Søndag ble fartsfylte dager med tekniske utfordrende løyper og høy fart.

Norges Cup krever en ekstra oppmerksomhet og mye organisering. Med bakgrunn i et godt samarbeid med andre sykleklubber i vår region så fikk vi på plass de frivillige vi hadde behov for.

For både utøvere og syklister så var løypen i Sandnes sentrum langs bryggekanten en spesiell opplevelse med en del tekniske utfordringer som krevde oppmerksomhet.

Søndagens ritt var i mer landlige omgivelser, hvor lite vind gjorde sitt til at det ble et samlet felt fra start til mål. Det var en kamp om å komme over målstreken, noe som medførte til et velt like før målstreken.

Vi i Sandnes Sykleklubb er takknemlig for alle de som bidro og lot det la seg gjøre å arrangere Norges Cup i vår region. For mange forbipasserende så fikk de med seg et sykkelritt som de kanskje ikke hadde planlagt å se på - spesielt rittet lørdag i Sandnes sentrum. Det er noe eget å kunne sykle i en by langs kaikanten. Takk til politi, norsk folkehjelp, vegvesenet, kommunen, frivillige, sykleklubber, ryttere, lagledere/trenere og andre lokale og tilreisende. En stor takk til alle naboene som blir berørt når vi arrangerer ritt.

Rittleder Tor Arne Oltedal og vaktsjef Espen Osland var godt fornøyd med helgen i sin helhet og takke alle som var med.

 


Resultater fra Norges Cup

Publisert: 13.05.2018

Klasse Resultat
Kvinner junior Resultatliste K junior.PDF
Kvinner senior Resultatliste K senior.PDF
Menn junior Resultatliste M junior.PDF
Menn senior Resultatliste M senior.PDF

Rankingritt under flotte forhold

Publisert: 12.05.2018

Under sommerlige forhold ble Rankingrittet gjennomført i Sandnes sentrum den 12. mai - en fartsfylt opplevelse for syklister og publikum.

Løypen var utfordrende og krevde tekniske ferdigheter på et høyt nivå, noe syklistene håndtert flott. Mange av de forbipasserende stoppet opp og fikk med seg dagens ritt på vei til og fra byen, noe som viser hvor viktig det er å legge slike ritt til sentrum.

Her dagens resultatsliter.


Publisert: 10.05.2018

Utsendt SMS:
Sykkelritt lørdag 12. mai 2018 fra 13-18:30
Havnegata og Holbergs gate stengt. Følg anvisninger fra vakter. Sandnes Sykleklubb


Publisert: 08.05.2018


Sundvollen og Ringerike GP

Publisert: 07.05.2018

I helgen var Sandnes SK sine juniorer på Ringerike for å sykle Sundvollen og Ringerike GP.

Felles for begge rittene er at de er betraktelig mer kuperte enn hva vi er vant med fra solkysten. Vi har de senere år fokusert mer på ferdigheter som skal gjøre oss bedre oppover og denne helgen var det rikelig med anledninger til å bekrefte om så var tilfelle, sier Espen Aareskjold. Vi reiste bort fredag morgen med Elias, Fredrik og Joakim. Lese hele rittrapporten.


GP Himmerland rundt

Publisert: 07.05.2018

En fin gjeng reiste til Danmark og GP Himmerland rundt den 27-29. april 2018 og fikk konkurrert mot mange av de beste under gode forhold.

Vi har en flott aktiv gruppe som viser igjen i de rittene de starter i. Det legges ned mye arbeid fra ryttere, trenere og støtteapparat - den hvite trøyene er å se når det skjer noe i feltet. Klubben er stolt over dere alle og viser at vi er en klubb som satser mot toppen. 

Vår trener Espen Aareskjold har kommentert rittet via får Facebook side og en kan se resultatene via arrangøren sin side. Flott innsats fra dere alle.


Norges Cup 1

Publisert: 24.04.2018

Årets første Norges Cup 1 ble gjennomført i Skien den 21-22. april under gode forhold.

Klubben stilte med 4 ryttere som gjorde en flott innsats og var med og kjempe mot toppen. Du finner en rittrapport på under Sport/Rittrapport. Neste Norges Cup er i Sandnes den 12 - 13. mai, vi gleder oss og husk å melde deg på som vakt - vi mangler flere for å skape en sykkelfest i Sandnes.


Flott innsats

Publisert: 15.04.2018

Sandnes var å se under helgens Rogaland 3 etappers, en flott innsats fra de minste til våre juniorer.

Det var kjekt å se så mange i hvit Sandnes drakt og den innsatsen alle la ned. Under topp forhold hvor sommeren var på besøke, så la dette en flott ramme rundt rittet. For mer informasjon og resultater se Rogaland 3 Etappers sin hjemmeside. En takk til dere alle frivillige som skaper sykkelglede for våre håpefulle.


Øster Hus Cup i flott vårvær

Publisert: 13.04.2018

Under flott forhold med tilnærmet vindstille og en temperatur på over 10 grader, så ble sesongens første Øster Hus Cup gjennomført.Det var påmeldt 110 syklister som startet i sine grupper - fellesstart på Horpestad er alltid kjekt å delta i men og se på. Da den norske bonden hadde våronna, så var det til tider "goe lukt" rundt hele løypen.

Takk til alle dere frivillige som stilte opp, dere er med å bygge sykkelsporten i Rogaland. Resultater kan dere se på EQ timing.


Repsol Mila

Publisert: 13.04.2018

Søndag 8. april var det åpning av rittsesongen med den tradisjonsrike SSK-mila. Vi hadde med flere fra vår klubb i dette temporittet.

-Selv om det er vanskelig å sammenligne fra år til år med tanke på forholdene, så viser kraftmålerne bra fremgang fra tidligere. Flere av guttene har gjort store endringer på sittestillingen og det er bra å se at de får det prøvd ut så bra i konkurranser, sier Espen Aareskjold

Videre så er Espen godt fornøyd med hvordan det gror i klassene under. Rekordstor deltakelse og veldig god innsats! Se forøvrig alle de flotte bildene fra rittet.

Nå venter 2 lokale ritt, med vår egen Øster Hus-cup kommende onsdag, og hard trening. Deretter går turen til Skien og Norgescup-åpningen. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Espen.


Belgia påsken 2018

Publisert: 09.04.2018

Da er påsken 2018 overstått og med unntak av Maren, Johan, Øyvind, Andreas, Christoffer og Thomas så reiste vi til Belgia for å konkurrere i kermesse.

Kermesse er en institusjon i seg selv. Ritt som blir arrangert av den lokale byen, vel forening, vennegjeng eller sykkel-klubb. Rittene har gjerne mer enn 50-års tradisjoner. Selve rittene består av små lokale runder på ca 5-12 kilometer. Det er ikke uvanlig med felt opp til 175 stk, noe som gjør det utfordrende teknisk og taktisk på smale veier.

Felles for alle som reiste ned, så var det å komme i ritt-modus igjen. Få kjenne på farten i bena og jobbe med det kaoset en finner i ritt.

Begge klasser kjørte 3 ritt hver og vi fikk bitt godt fra oss. Det var progresjon i både resultatene og de ferdighetene vi skulle jobbe med. Prestasjonene viser en at en har tatt nye steg og at en har stabilisert seg på ett enda høyere nivå i 2018.

Vi reiser nå hjem med økt selv-tillit og er klar til å gjøre de aller siste forberedelse før sesongen sparker igjen hjemme, sier Espen Aareskjold som ser frem til sesongens ritt.


Vellykket treningsleir i Spania

Publisert: 22.02.2018

Våre aktive junior og seniorer med støtteapparat gjennomført en vellykket treningsleir i Spania.

Tilbakemelding fra trenere og støtteapparat er oppløftende og viser at vi kan se frem til en spennende sesong for begge gruppene. Fellesskap og lagbygging er viktig for å skape resultater og utvikling - noe det brukes mye tid på og som viser igjen når en er på reise sammen.

- Det har vært en stor fornøyelse og inspirasjon og se pågangsmot og treningsvillighet, sier trener Espen Aareskjold. Hvor oppmann Jens Bolme kunne legge til at alle var klar for en ny tur til neste år.

Det ble en del turer i fjellene opp og ned / varmt og kaldt - et flott landskap som ga god trening.


Løypevaktkurs - vi trenger dere alle

Publisert: 17.02.2018

Denne sesongen skal vi gjennomføre en Norges Cup, Østerhus Cup og bidra under Nordsjørittet, PreTour og Rogaland 3 etappers Til dette trenger vi dere alle som frivillige.

For å kunne bidra som løypevakt så må en i år gjennomføre et kurs for å gi en økt trafikkforståelse og skape en nødvendig flyte i trafikken og sikkerhet for de som er involvert.

Kurset tar ca. 2 timer og kan gjennomføres hjemmefra som en nettbasert løsning. Les mer på NCF sin hjemmeside.


Oppstartmøte jentesatsing

Publisert: 04.02.2018

Vår ansvarlig for jentesatsing Christine Olsen-Hagen hadde et møte med noen av de som ønsker å bygge opp et jentemiljø.

Flere kunne ikke komme, men ønsker å bidra sier Christine - som sier at gruppen ønsker å skape et godt jentemiljø hvor alle er velkommen. Vi starter med fellestreninger etter vinterferien lørdag Kl. 9:00 på Maxi - hvor vi skal sykle rolige langturer. Disse turene passer for junior og senior jenter og dametrimmere.

Vi vil videre oppmuntre jenter og damer til å sykle Østerhus Cup, for å vise at dette er noen alle kan delta i - selv om en ikke er aktiv.

Gruppen ønsker videre å danne lag både til lagtempo og til et større damelag - hvor Lillehammer Oslo er et mål for noen.


Vi satser

Publisert: 02.02.2018

Vi har en flott gjeng med junior og seniorer som legger ned mye tid i trening for den kommende sesongen.

I Sandnesposten 1. februar 2018 så kan du lese mer om denne saken - hvor de siste forberedelsen til den kommende treningsleiren i Spania legges.


Jentesatsing ledes av Christine Olsen-Hagen

Publisert: 09.01.2018

Christine skal i en periode delta i oppbygningen av vår jentesatsing i sammen vårt etablerte trenerapparat og ledelse.

 


Les mer

Varatun Bike Park

Publisert: 11.01.2018

Varatun Bike Park forventes å være ferdig til bruk i løpet av våren. I tillegg til selve terrengsykkelløypen ses det også på muligheter å inkludere seksjoner for pumptrack og trial.

Terrengsykkel tilbudet i Varatun parken utvides med bygging og videreutvikling av terrengsykkelløypene. TS Maskin har fått oppdraget fra Sandnes kommune om å lage nye løyper etter kart laget av Sandnes Sykleklubb. Prosjektet startet i høst og det har vært jevnlige dugnader med planlegging og videreutvikling av løyper og innebygde elementer av forskjellig vanskelighetsgrad. Arbeidet med legging av løyper – duk og sand, er nå godt i gang.


Les mer

En hyggelig juleavslutning

Publisert: 18.12.2017

Det ble hyggelig avslutning med julegrøt, utlodning og underholdning fra scenen.

Ikke minst så fikk vi besøk av julenissen helt tilslutt, så da vet vi at han er klar i år også til å besøke dere alle. En God Jul fra trenere og lagleder for barn og unge.


Nytt "digitalt" klubbhus

Publisert: 04.12.2017

 

 

 

 

 

Vi har i dag flyttet inn i et nytt "digitalt" klubbhus  - vår nye hjemmeside.

Dagens hjemmesider har over tid erstattet mye av det opprinnelig klubbhuset, hvor en hentet ute sine papirer og tok turen innom for å lese siste nytt om klubben. Som en følge av dette så har en mistet noe kontakt på tvers av alle klubbens grupper.

Ny hjemmeside skal bidra til at alle grupper skal dele og informeres fra de yngste til de eldste - en rød tråd igjennom klubben. Det gjøres mye flott arbeid på alle nivåer og grupper, dette må vi dele med hverandre.

Dagens hjemmeside inneholder noe nytt og noe fra tidligere sider. Vi er ikke helt i mål og inviterer klubbens medlemmer til å komme med tilbakemeldinger på feil, endringer eller noe vi bør ta med.

Alle artikler som skal legges ut, sendes til leder@sandnessykleklubb.no. Det er kjekt om du legger ved bilder når du har en tekst å dele. Deretter vil Erik Dahle (daglig leder) eller Kjersti Aanderaa legg ut artikkelen.


Treningsleir i Spania

Publisert: 04.12.2017

Våre senior ryttere hadde et 14 dagers opphold i Spania (Calpe) under flott værforhold med mye varme.

 

De hadde med seg 3 ryttere fra Østlandet - et resultat av det gode samarbeide som Espen Aareskjold har med treningsmiljøet østpå.


NM Sykkelkross arrangert i Arendal

Publisert: 04.12.2017

Sandnes Sykleklubb deltok med fire deltakere i arrangementet under NM i Sykkelkross i Arendal den 12. november 2017.

 

Jack Davies-Chard stilte i Åpen klasse M11-12 og ble nr. 1. Marcus Chard ble nr. 8 i Masters M40-49. Harald Nybru ble nr. 1 og fikk gull i Masters M60+ og Arild Toft ble nr. 2 og fikk sølv i samme klasse. Les hele artikkelen fra NCF - klubben gratulerer. Foto Vidar B. Sørensen


Bronse til Jone Ellingensen

Publisert: 11.10.2017

Jone Ellingsen fra Sandnes Syklklubb tok bronsemedalje på temporittet i Masters-VM i Frankrike 24.august 2017.


 

Masters-VM arrangeres i disse dager i Albi i Frankrike og 3000 ryttere fra 56 nasjoner er samlet for å konkurrere på landeveien. Flott innsats og klubben gratulerer.


U6 Tidaholm 2017

Publisert: 11.10.2017

Region Sør stilte i år med et regionslag på årets U6 i Tidaholm i 15/16 årsklassen. Laget imponerte stort med sine offensive ryttere og endte på 3.plass i lagkonkurransen.

 

Laget fra Region Sør bestod at 11 ryttere fordelt på hele regionen fra Bokn til Gjerstad. De elleve rytterne var Thormod fra Bokn SK, Tord, Felix , Martin & Frederik fra Stavanger SK, Harald, Sølve & Johan fra Sandnes SK, Marius fra Søgne CK, Oscar fra Grimstad SK og  Magnus fra Gjerstad IL.

Lagledere var Anne Beathe fra Stavanger SK og Hans Erik fra Sandnes SK. Sandnes SK og Grimstad SK stilte med servicebiler, resten av foreldregruppen fikk diverse oppgaver i løpet af uken som langing, mekaniker eller lignende. Les hele rapporten


OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer