Presentasjon av våre seniorryttere
All
Junior
Senior
Emil
Per
Johan
Emma
Veronica
Anne
Anita
Kari
Berit
Torunn
Torild

damer

May Britt har fremskaffet følgende info før og etter rittene i dag. Pre-race input fra 3 elite seniorene Amund Haakonsen (20) Christoffer Ellingsen (22) Andreas Gundersen (23).

herrer
Ambisjonene for fellesstarten er å være med om det går tidlig brudd. Da må vi være våkne og prøve å "skli" med. Om det ikke er tilfellet så skal vi sitte langt fremme i feltet da det er noen kritiske punkter hvor en fort kan bli hektet av om det går fort i front. Vi skal være ekstremt påskrudd fra start og egentlig de første 2 rundene. Største arbeidsoppgaven blir å holde seg foran og å spise/drikke for å ha energi for hele løpet. Er vi der på slutten kommer vi til å være offansive. Kommer man seg i brudd så må man ta det litt som det kommer og se på hvilke ryttere og lag som sitter der mtp hvor mye krefter en bør investere. Vi gleder oss og er veldig motivert for en god laginnsats etter Jr lagets gode resultater.

For K-Sr Mette Karlsen start 0800 - 3r 108km. Ambisjonsnivå er tilsvarende herrene. Posisjonering blir viktig. UCI rytterne, Team Coop Hitec Products, CK Victoria og Asker CK vil bli de lagene som kommer til å styre rittet. Mette bør kjøre smart og være i forkant. Å spå resultat er ikke lett, så man får se hvordan løpet utvikler seg taktisk og kreftene disponeres.

Mette havnet på en grei plassering. Det var 3 ryttere i front første 2 runder, men så ble det kjørt hardt og de ble fort hentet. Siste 25km var det mye støting - Mette klarte ikke helt å henge med og havnet i gruppe 2.15-2.30min bak på 18. Sonja Moi nr 15. Ser man på resultatlisten var det mange flere elite og uci ryttere som måtte slippe og var 5min + bak.

Solid innsats elite fra de tre elite guttene. Amund Haakonsen⁩ var først i et brudd som ble kjørt inn raskt, så går et nytt og der er Andreas Gundersen⁩ med og satt i bruddet ca 150km. Han var helt tom da feltet med UnoX begynte å sette fart og ble tatt ut. På de to siste rundene er ⁨Christoffer Ellingsen⁩ og @Amund Haakonsen⁩ fortsatt med i hovedfeltet. Tobias Foss går solo inn og blir Norsk mester. Så kommer det enkelt ryttere. Amund sitter i god posisjon i hovedfeltet som spurter om 11 pl og bakover, men giren funka ikke og da stivnet han. 26pl er likevel godkjent på dagens 216km. Christoffer Ellingsen⁩ på fin 45pl i hovedfeltet.

Øvrige SSS ryttere ble tatt ut.

Resultater

 

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng