Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Vi gir en gave til Kenya

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 15.06.2018

Vi er 90 år den 20 september 2018. Når en har bursdag så mottar en gaver – vi velger å gi en gave.

 

Igjennom prosjektet til David Kinjah og Safari Simbaz i Kenya så har vi valgt å gi en gave som kan bidra til at flere får oppleve gleden ved å sykle. Prosjektet til David er med å sette fokus på de som ikke har like mye som oss igjennom Safaria SimbazDavid har tidligere besøkt Norge.

I dag sendte vi av gårde 7 esker med nye sykkel- bukser, trøyer og jakker med våre elitegruppe som skal delta i NM i sykling, Sandefjord. Dette er klær som har andre sponsorer enn de klubben har i dag.

Vår elitegruppe vil overlevere disse videre til Patrik Ekløf som jobber for flyktninghjelpen og bringer disse videre til David i Kenya. Med så mye klær så blir det kanskje en Sandnes Sykleklubb avdeling i Kenya, hvem vet. Vi håper de får glede av disse klærne og at dette kan bidra til at flere kan satse på sykkel i en klubb som ikke har de samme mulighetene som vi har.

Bilder fra Kenya vil vi få senere som viser bruken av våre klær i en annen verdensdel.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer