Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Varatun Bike Park

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 11.01.2018

Varatun Bike Park forventes å være ferdig til bruk i løpet av våren. I tillegg til selve terrengsykkelløypen ses det også på muligheter å inkludere seksjoner for pumptrack og trial.

Terrengsykkel tilbudet i Varatun parken utvides med bygging og videreutvikling av terrengsykkelløypene. TS Maskin har fått oppdraget fra Sandnes kommune om å lage nye løyper etter kart laget av Sandnes Sykleklubb. Prosjektet startet i høst og det har vært jevnlige dugnader med planlegging og videreutvikling av løyper og innebygde elementer av forskjellig vanskelighetsgrad. Arbeidet med legging av løyper – duk og sand, er nå godt i gang.

Så sant vær og føre tilsier det, har klubben dugnad hver lørdag mellom kl 10 – 14. Der stiller også folk fra andre klubber opp.

Primus motor i dugnadsarbeidet er Svein Olav Rege og hans venner i Hafrsfjord sykkelklubb. Som medlem oppfordres du til å være med og oppleve hva som er i ferd med å skje av endringer i parken.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer