Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Treningsleir Spania vinteren 2020

Skrevet av: Anne Gro Hamre, publisert 03.03.2020

Reisebrev fra Junior og Senior samlingen i Spania. 

12 dager på treningsleir i Spania. Dagene gikk unna fortere enn svint. Vi har vært veldig heldig med været og hatt flotte forhold. Treningsøktene har vært gode og syklistene har fått en solid mengdetreningsblokk.

Målet med samlingen har vært å få flest mulig timer på sykkelen, inkludert litt innhold av spurter og intervaller for å opprettholde kondisjon. Juniorene har logget drøyt 1500km på 12 treningsøkter.

Kongeetappen lørdag inkluderte 8km bakketest. Ungdommen så sitt snitt og fikk tikket inn 200km etterfulgt av 125km søndag. Seniorene fikk unna sin 4t tur og logget flere km totaltsett.

En typisk dag på trenigsleir:

Frokost 08.00

Trening kl 10.00 Jr * 4t Inkl. spurter

Trening kl 10.00 Sr * 5t Inkl. spurter

Lunsj kl.15.00-15.30  Jr

Lunsj kl.15.30-16.00  Sr

Innlevering vasketøy kl 17.00 

Middag kl 19.00

Lagmøte kl 20.00 "Sykkel bibleskole"

Det har vært veldig bra fokus og gjennomføring på treningsøktene. Vi har hatt to temakvelder med diskusjon rundt taktikk og verdien av lagtaktikk i landeveissykling. Målet var å få Juniorene til å tenke og dele med sin kunnskap og for hva de ønsker at vi skal få til i sommer. Seniorene delte av sin erfaring. Vi har snakket om ulike faktorer som har en påvirkning på treningsutbyttet som; kosthold, hvile/søvn rytme, prioritering for å få unna skolearbeid, øve på prøver og få tid til trening, balansere sitt sosiale liv. 2020 sesongen vil nok bli et løft for hele gruppen - hvor gode man kan bli er opp til den enkelte - but sky is the limit! 

Takk til reiselederene og trenerne som kunne være med å bidra til gjennomføringen av treningsleiren. 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer