Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Sommer-Sykkelskole uke 27

Skrevet av: , publisert 11.06.2020

Sandnes Sykleklubb åpner nå for sommer-sykkelskole i uke 27, man- fre 29.06-03.07. 

 

Vi ønsker barn og unge i en alder fra 9-14 år velkommen til en uke med spennende aktiviteter, både på og av sykkelen. Hensikten med disse dagene er å introdusere de unge for sykkelsporten, samt at de får et godt innblikk i hvordan man oppfører seg i trafikken som en syklist. Dagene vil bli ledet av May Britt Våland, som er hovedtrener for Sandnes Sykleklubb.  May Britt har satt opp et spennende program og vil være ansvarlig for gjennomførelsen sammen med andre syklister.

May Britt har lang erfaring i sykkelsporten og har oppnådd meget gode resultater i sin karriere som aktiv syklist og trener. Hun vil tilbringe dagene med de unge og dele av sin kompetanse. 

 

Hva trenger du?

Still opp med den sykkelen du har. Skulle du trenge en lånesykkel, er det mulighet for det. Hjelm er påbudt, så ta med den du har. Klubben stiller også med lunsj til alle dagene.

Er du ung og har nedsatt funksjonsevne, ta kontakt med oss i klubben for å høre hvordan vi kan tilrettelegge best mulig for deg.

 

Arrangementet koster 300,- per deltaker, og vi har plass til 30 deltakere. 

For påmelding, vipps 300,- til 10 76 23. Deretter send SMS til 913 27 897, med navn og bekreftelse.

Dere får bekreftelse tilbake når dere er registrert.

 

Oppmøtet er sykkelgården på Varatun i Sandnes, mandag klokken 10:00

 

Med Vennlig Hilsen

Sandnes Sykleklubb 

 


 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer