Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Reisebrev nr.4 - Tour te fjells 2020

Skrevet av: Anne Gro Hamre, publisert 20.07.2020

Etappe nr.4 var et realt gateritt i Fagernes sentrum med rundløype ned til Leira og tilbake. 

Det var duket til fartsfest i alle klassene. Fagernes stilte med flott sommervær og god stemning. 

M-junior

Per Strand Hagenes hadde sammenlagttrøya og hadde som mål å forsvare denne. Han trengte bare å gjennomføre rittet uten uhell for å sikre seg sammenlagtseieren. Juniorgutta våre satt godt med i feltet og fulgte arbeidsoppgavene de hadde fått. Det ble en flott 9.plass på Emil Skår og en god 14.plass på Per Strand Hagenes, som med det også sikret seg sammenlagtseieren og ledelsen i norgescupen. Bjarte Gilje kom inn på en god 19.plass, Simen Bakken på 36. plass, Johan Ravnøy på 38.plass og Håvard Løklingholm på 76.plass.

K-junior

Tuva Byberg hang godt med i gaterittet. og kom inn på en flott 3.plass. Løypa passet godt til Tuva og hun holdt seg i god posisjon fremme i feltet gjennom hele rittet. Victoria Fløysvik fikk kjenne på et høyt tempo og en nokså teknisk løype inni sentrumsgatene i Fagernes. Hun fikk høstet seg mange gode erfaringer som hun kan bruke i de neste rittene i sesongen. 

M-senior

Det ble et gateritt med stor fart. Pro-continental- og continentallagene Uno-X, Coop og Joker var med på å dominere rittet, men seniorene våre hang godt med i feltet. Det ble en spennende avslutning på et flott fire dagers ritt. Daniel Hoelgaard, SSS/Uno-X tok en flott 1.plass. Markus Hoelgaard,SSS/UNO-X, tok 32.plass, Markus Waage 34.plassen og Amund Haakonsen tok 68.plass. 

Alle våre ryttere gjorde seg mange gode erfaringer som vil komme godt med i de neste rittene. Noe som også gjelder for støtteapparatet. 

Våre ryttere sin innsats i Tour te Fjells ble også bemerket fra flere hold, og vi har fått høre at vi har mange gode ryttere med stort potensiale. Det er kjekt å ta med seg videre i sesongen og i oppkjøringen til neste sesong.

Nå er det litt hvile, søvn og restitusjon, før noen av våre ryttere skal delta i NM i tempo allerede den 25.juli, og i NC i Trondheim første helga i august.

Nedenfor kan du se glimt fra dagen og de ulike rittene. Foto: Sandnes sykleklubb og Anne Gro Hamre.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer