Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Reisebrev nr.3 - Tour te Fjells 2020

Skrevet av: Anne Gro Hamre, publisert 19.07.2020

Dag tre er unnagjort i surt og vått vær. Her kan du lese litt om dagens etapper.

Det ble nok en sterk dag av Per Strand Hagenes. Dagens etappe var en lettere løype, noe som medførte stor fart fra start. Sandnesgjengen slapp unna uhell på dagens bløte etappe.En etappe som inneholdt flere gruspartier. Inn i siste bakke opp til Storefjell kom et felt på 35 ryttere. Her satt sammenlagtleder Per og lagkamerat Bjarte Gilje. Per klarer å svare på alle rykk som ble satt inn av de argeste konkurrenter de siste 3km, og tar hjem seieren med en god lang spurt. Bjarte må slippe, men får en god 31 plass. Emil Skår har også en god dag og kommer inn i gruppen bak på 47 plass. Øvrige ryttere fullførte lengre bak i rekkene.

K-junior hadde en tøffere dag, men fikk en god gjennomkjøring og høstet gode erfaringer. 

M-senior hadde en rundløype på 134 km og ca. 1800 høydemeter fra start til mål. De startet ved Storefjell høyfjellshotell og fortsatte ned mot Gol før de vendte syklene mot Ål og Liagardene. Derfra gikk løypa over Ålfjellet og Fanitullvegen før den stupte ned fjellsiden ved siden av skianlegget i Hemsedal. Feltet fikk en god spredning, men flere Sandnesryttere klarte å sitte med i feltet helt fram til mål. Markus Hoelgaard, SSS/Uno-X, kom inn på en god 5.plass. Sandnesrytteren Amund Haakonsen kom inn på en flott 9.plass. Daniel Hoelgaard fikk 53.plass. Det var god innsats på alle våre ryttere. 

 

Foto: Anne Gro Hamre
Foto: Anne Gro Hamre
Foto: Sandnes Sykleklubb
Foto: Sandnes Sykleklubb
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer