Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Reisebrev nr.2 - Tour te fjells 2020

Skrevet av: Anne Gro Hamre, publisert 18.07.2020

Fredag 17.juli og dag to av etapperittet Tour te fjells.

Start og målgang fra Sanderstølen, i Valdres, med rundløype rundt Strondafjorden, Ferisfjorden og Slidrefjorden. 

Her følger rytternes og støtteapparatets betraktninger om etappe 2.

 

Etp. 2 Tour te Fjells M-junior

 

 

 

Alle foto i artikkelen: Sandnes sykleklubb                               

Med en fantastisk start, for Sandnes Juniorene, med seier på 1 etappe for Per Strand Hagenes og god innsats av laget, startet guttene med en positiv følelse og Per i ledertrøyen.

Som det første store rittet for året, og med et nervøst felt på 145 ryttere, blir det litt trangt og flere små velt gikk de første 35km inn til første spurt og inn i første bakke. Guttene kjempet i teten og Per Strand Hagenes kjørte offensivt og kom seg i brudd over første bakketopp. Flere av lagkameratene blir heftet av velt, men jobbet seg gjennom og fullførte om ikke med optimalt resultat. Per gikk inn i siste avgjørende bakke i et 10-manns brudd. I bakken blir det kjør av Johannes Staune Mittet, men Per følger. 6 ryttere kommer inn til mål hvor Per velger innersving og må se seg slått av danske Tobias Lundandresen. Per oppsummerer årets start på sykkelsesongen og NC som veldig bra med god form og godt disponerte løp. Per går inn i Etp. 3 som leder av NC og etp.rittet. Etp. 3 er enda mer kupert men motivasjonen i laget er god og man vil kjøre for nye muligheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilsen Juniorgutta og støtteapparatet

 

 

 

 

 

Etp. 2 Tour te Fjells K-junior

Kvinner junior med 16 jenter på start, fikk en sjokkartet start og ble kastet rett inn i K-senior feltet. Det gikk veldig bra og førsteårs junior, Victoria Fløysvik, opplevde sin første NC-start som inspirerende.

Victoria fortalte i etterkant: -Jeg kjente godt på nervene før start, men det var utrolig gøy å kjøre i et større felt. I tillegg syntes jeg det var enormt kjekt å kjøre fellesstart, og dette er løyper som passer meg bra. En veldig kjekk opplevelse.

Victoria ble nr 8 på dagens etappe. Tuva Byberg hadde en tyngre dag, men etappen er god trening for de neste oppgavene frem i tid. På lørdag venter en ny etappe og nye muligheter for de sprudlende klubbvenninnene.

Hilsen Juniorjentene og støtteapparatet

Etp. 2 Tour te Fjells M-senior

Menn senior åpnet NC fellesstart med en god innsats hvor Amund Haakonsen kjører godt i bakkene og ender på en solid 32 plass i et sterkt herre elitefelt.

Hilsen seniorgutta og støtteapparatet

 

 

 

 

Alle resultatene fra dagens etapper finner du i linkene nedenfor.

M-senior

M-junior

K-junior

K-senior

Annen informasjon om rittet finner du her.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer