Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Ny lov for Sandnes Sykleklubb

Skrevet av: Vidar Bringeland Sørensen, publisert 07.01.2020

1.1.2020 trer en ny lov i Sandnes Sykleklubb i kraft.

 

 

For å sikre at alle idrettslag har en lov som til enhver tid er i samsvar med NIFs regelverk, har NIF ved Idrettstyret 23. oktober 2019 vedtatt en ny lovnorm for idrettslag. Lovnormen inneholder et minimum av det alle idrettslag må ha i sin egen lov. 

Videre sies det i VEILEDER TIL LOVNORM FOR IDRETTSLAG at det er idrettslagets styre som må sørge for at idrettslaget har en oppdatert lov som er i samsvar med lovnormen. Det er ikke nødvendig å kalle inn til et ekstraordinært årsmøte for å vedta endringer som må innarbeides som følge av endringer i lovnormen. Styret kan selv gjøre dette gjennom et ordinært styrevedtak. Andre lovendringer derimot, kan bare vedtas av idrettslagets årsmøte med 2/3 flertall.

Styret i Sandnes Sykleklubb vedtok på styremøte 12. desember 2019 å innarbeide den nye lovnormen i klubbens lover. Lovendringen trer i kraft 1. januar 2020.


Lov for Sandnes Sykleklubb revidert 12122019.pdf
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer