Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Vipps Kr. 25,- til 10 76 23 og merk med "flaske" - så henter du den på klubbhuset.

Norgescup nr.2 Fara sykkelfestival 2020 - Fellesstart Skogn

Skrevet av: Jens Bolme/Anne Gro Hamre, publisert 31.07.2020

Etter flotte resultater i Norgescupen og rittet Tour te Fjells reiste spente og tente syklister til Trøndelag for revansjere resultatene og for å forsvare den gule trøya i M-junior. Ville Sandnes fremdeles ha den gule ledertrøya, eller ville noen av de andre lagene klare å ta den fra oss? Det ble spennende å følge rittet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kommer et lite reisebrev fra syklistene våre.

 

M-Junior

Det ble kjørt 6 runder i en kupert løype og totalt 129 km. Det ble kjørt jevnt hardt hele veien og SSS guttene hang bra med. På siste runde satt fortsatt Per, Vetle og Emil med i hovedfeltet som hadde et brudd på 5 stk foran seg med ca 1 min. Dette ble raskt innkjørt av Ringerike og det gikk mot massespurt med ca 25 stk igjen i feltet. Oscar åpnet spurten og så lenge ut til å vinne men sluknet litt på slutten. Per spurtet meget bra og kom på andre plass 8 cm bak vinneren Jon Rye- Johnsen. Vetle ble nummer 24 og Emil vant spurten i gruppe 2.

Sandnes sykleklubb har etter fellestarten fremdeles den gule ledertrøya ved Per Strand Hagenes. Vi gratulerer og gleder oss til fortsettelsen.

M-senior

Flere av seniorene kjørte bra på første fellesstart. Det var noen utfordringer med punktering, men med god hjelp av støtteapparatet i følgesbilen, kom alle seg fort opp igjen.

Foto: Sindre A. Eskedal, Jens Bolme og Kartein Hagenes.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer